Kdo pomohl Izotovovu ovesnému želé?

Podělte se o své osobní zkušenosti s léčbou ovesnými želé připravenými podle receptů Izotova nebo Momotova. Jaké nemoci byly vyléčeny, jak dlouho to trvalo, byly léčeny pouze želé nebo v komplexu pomocí jiných metod?

Je možné želé používat nepřetržitě nebo se to účastní kurzů?

Jen jsem sám želé šokován! Můj manžel bolel žaludek, dvakrát polknul (hadice)), verdikt byl gastritida a ne vše bylo v pořádku se žlučníkem.... Napsali hromadu pilulek (strašně jsem zhubla, hřeben mi už trčel na zádech jako dračí) (((všechno bylo velmi smutné. Předepsali také přísnou dietu, začala jsem útočit na internet. Jak mu mohu pomoci. A narazila jsem na recept na toto velmi ovesné želé!) ! Okamžitě jsem začal studovat recept. Výsledkem je, že 3 měsíce přísné diety + KISEL A CHLÉB Ráno!!

Dokonce i já jsem nevěřil v zázraky, myslel jsem si, že možná pilulky pomohly (vypil předepsané pilulky bez zastavení). Ale uplynuly 2 roky, můj manžel si nikdy nevzpomněl na žaludek) Pravděpodobně bych nevěřil v želé, kdyby se 1 problém znovu neopakoval, ale už se mnou. Po 2 operacích (bylo spolknuto obrovské množství pilulek a spousta injekcí) Po 3 týdnech domácí léčby mě občas začal trápit žaludek a každý den se všichni zhoršovali a zhoršovali. ((A jednoho krásného dne mě navštívily takové bolesti v žaludku, že jsem se sám dokonce bál (myslel jsem, že by stálo za to zavolat sanitku, ale po vypití několika sklenic vody bolest zmizela.) voda necítila bolest. Manžel si koupil prášky na žaludek, obklopující a uklidňující, bulharský obrovský byt. Ano, pomohlo by to. ale pak zase ta bolest (. Tehdy jsem si vzpomněla na želé! Ach bohové. Piju a teď budu pít, všechno je pryč. 3 týdny, já už jím kysané zelí))) a předtím jsem nemohl snést ani kapku (jím 2-3 lžíce na snídani a večeři a se šedým chlebem (pečiem se bez kvasnicového chleba) Nyní mohu říci POMOC každému s velkou důvěrou! zkoušel!) Hlavní věcí není být líný a milovat se!)) Mimochodem, mám hypotyreózu štítné žlázy.. Kůže na špičkách prstů začala silně praskat (byly tam praskliny v krvi), i to už prošlo. A odpusť mi další upřímnost)) od zácpa je super lék)) Ale to není hned, zjevně je to nutné Ráno pravidelně jíst želé, pak bude výsledek. Co jiného se stane s mým tělem, nevím, ale určitě nebudu přestat!)) Naše babičky byly moudré, musíme stále poslouchat. Dříve se také léčili bez pilulek. Mimochodem, můj manžel je k želé připoután ráno a teď). Říká, že po takové snídani se mu žaludek směje!)))) Přeji všem hodně zdraví a věřte mi, funguje to !!)))

Chráněno želé z ovesných vloček

Podle odborníků na naturopatickou výživu je zdraví člověka 30 procent závislé na stravě, kterou si osvojil a která se stala zvykem. Příčinou mnoha chorob je zejména nadměrné nadšení pro potraviny živočišného původu, protože přebytek bílkovin v nich obsažených nemá čas na vstřebávání a rozpadá se. Produkty jejich rozkladu - toxiny - přecházejí do krve a jsou přenášeny po celém těle a způsobují chronickou autointoxikaci (otravu).

Samozřejmě doprovodné nepohodlí lze snadno odstranit pomocí široce inzerovaných léků. Ale stojí za to zvyknout si na ně? Koneckonců, jak víte, neexistuje žádný takový lék, který by byl naprosto neškodný. Každý z nich má řadu nejrůznějších vedlejších účinků..

Dr. Izotov nabízí racionálnější, spolehlivější a bezpečnější způsob uzdravení a očištění těla toxinů na základě zařazení domácího ovesného želé do stravy..

První zmínka o tomto nápoji se datuje do 16. století. V jedné z nejpopulárnějších knih té doby - „Domostroy“, spolu s takovými vynikajícími pokrmy, jako je sterletové ucho a sedmivrstvá kulebyaka, existuje také recept na ovesné želé. Naši předkové to z nějakého důvodu odkazovali na chutné a zdravé jídlo. Za starých časů se nakládaný oves tradičně používal k léčbě sleziny, pro kterou se jí říkalo slezina.

Vladimír Kirillovič Izotov, profesionálně působící virolog, který využil zkušeností z minulých let a doplnil je o moderní poznatky, vytvořil vlastní recept na ovesné vločky (vynález byl patentován v roce 1992), který má širší léčivé schopnosti.

Nestává se tak často, že najdete potravinový výrobek, který obsahuje tak širokou škálu esenciálních aminokyselin (tryptofan, lysin, cholin, lecitin, methionin) a vitamínů (B1, B2, B5, E, A, PP). Jsou to oni, kdo obdaří Izotovského želé léčivými vlastnostmi. Cholin tedy reguluje metabolismus tuků, snižuje hladinu cholesterolu a má protisklerotický účinek. Methionin má příznivý účinek na metabolismus, zabraňuje ukládání tuků v játrech, zlepšuje fungování slinivky břišní. Lecitin podporuje odbourávání a vylučování přebytečného cholesterolu z těla.

Následující fakta ukazují, jak důležitá je přítomnost vitamínů obsažených v ovesných vločkách. Nedostatek vitaminu B2 způsobuje sucho, praskliny a boláky na rtech a vypadávání vlasů. Při nedostatku vitaminu A dochází k fotofobii (šeroslepost), bledosti, suchosti a olupování kůže a zvyšuje se predispozice k různým pustulárním chorobám. Nedostatek vitaminu PP vede k hojnému průjmu, vyhublosti, duševním poruchám, zhoršení paměti, depresi.

Isotovské želé je bohaté na minerály (vápník, draslík, hořčík, železo, fluor), které zajišťují normální fungování těla, udržují rovnováhu vody a solí a zlepšují funkci enzymů. Například hořčík snižuje krevní tlak, zlepšuje funkci střev a stimuluje vylučování žluči. Vápník je zapojen do mechanismu srážení krve. Draslík zvyšuje vylučování vody z těla a zabraňuje vzniku otoků.

Archiv Dr. Izotova obsahuje více než 1000 dopisů potvrzujících, že je želé z ovesných vloček přivedlo zpět k životu. Osoby starší 50 let si často všimnou, že želé z ovesných vloček má omlazující účinek. To se odráží ve vzhledu, charakteru chování, projevuje se zvýšenou aktivitou. Kromě všech uvedených pozitivních vlastností tedy ovesné želé také zpomaluje proces stárnutí a je jakýmsi přirozeným biologickým stimulantem. Zvyšuje vytrvalost a tonus těla, podporuje dlouhověkost.

Mimochodem, předtím, než doporučil své zázračné želé ostatním, Vladimír Kirillovič to zkusil na sobě. Výsledky předčily všechna očekávání. Stalo se, že poté, co utrpěl klíšťovou encefalitidu, získal celou řadu vředů: ischemická choroba srdeční, poruchy rytmu, hypertenze, urolitiáza, sluchové postižení.

Než jen nebyl léčen! Někdy užíval léky na doporučení svých kolegů ve velkém množství - 33 receptů denně, nakonec si vydělal alergii na léky. Když se ocitl v obtížné situaci, byl nucen hledat svůj vlastní způsob řešení následků zákeřné infekce..

Ovesné želé ho doslova postavilo na nohy. Za 8 let pravidelného používání želé se Dr. Izotov stal prakticky zdravým člověkem. Nikdy nechodil k lékaři, pocítil mimořádný nárůst živosti a energie, a co je nejdůležitější, významně posílil základ svého zdraví - imunitu.

Soudě podle četných dopisů, které Vladimir Izotov dostává od fanoušků želé z ovesných vloček, se lidé nejen zbaví svých onemocnění, ale také si všimnou zlepšení jejich celkového stavu. U těch, kteří neustále používají želé, klesá únava, zvyšuje se účinnost, mozek začíná lépe fungovat a v těle se objeví mimořádná lehkost. Obzvláště nadšené recenze pocházejí od starších lidí, kterým ovesná kaše pomáhá vyrovnat se s chorobami trávicího traktu, jater, žlučníku, slinivky břišní, kardiovaskulárního systému, přispívá k rychlejší rehabilitaci po infarktu myokardu.

Léčivé vlastnosti želé se také projevují u nemocí, které je obtížné léčit pomocí tradičních metod a metod. Pravděpodobně želé z ovesných vloček „přináší svůj vlastní řád“ v buňkách těla a vyladí tělo tak, aby zvládlo všechny nemoci.

Pro získání ovesného koncentrátu, který bude později použit k přípravě ovesného želé, je nutné provést řadu postupných operací.

Kvašení. Nalijte 3-3,5 litru převařené vody do skleněné nádoby o objemu 5 litrů, předchlazené na teplotu čerstvého mléka. Přidejte 0,5 kg ovesných vloček Hercules (1 balení) a 0,5 šálků (100 ml) kefíru. Nádobu pevně uzavřete víčkem, zabalte do víka ze silného papíru (v zimě ji umístěte poblíž topné baterie) a nechejte kvasit. Pro zlepšení fermentačního procesu je vhodné přidat 1–15 lžící drcených ovesných vloček do 1 balení produktu „Hercules“ a rozdrtit je na hrubo v mlýnku na kávu. Pokud je v celé tloušťce vodní suspenze ovesných vloček pozorována charakteristická stratifikace a vzhled bublin, proces začal. Fermentace kyselinou mléčnou obvykle trvá 1–2 dny. Delší fermentace je nežádoucí, protože zhoršuje chuť želé.

Filtrace. Po dokončení fermentačního procesu se směs filtruje. Filtrace vyžaduje jímku a filtr. Jako jímku můžete použít další 5 litrovou sklenici a cedník s průměrem otvoru 2 mm je nejlepším filtrem doma. Filtr se umístí nad jímku a prochází se přes ni suspenze ovesných vloček. Hustý sediment, který se neustále hromadí na filtru, se promyje malými dávkami tekoucí studené vody a občas ji energicky míchá. Objem promývací kapaliny by měl být přibližně 3krát větší než objem počáteční suspenze ovesných vloček. Tvaroh zanechaný na filtru po umytí není vyhozen (bezodpadová technologie), ale je dáván psům: pro ně je skutečnou pochoutkou, že jedí s velkým potěšením.

Zpracování filtrátu. Filtrát shromážděný v jímce se tam ponechá 16-18 hodin, poté se v jímce vytvoří dvě vrstvy: horní vrstva je kapalná, dolní vrstva je bílý sypký sediment. Horní vrstva musí být odstraněna gumovou trubičkou a spodní vrstvou je ovesný koncentrát (ten se následně používá nejen k přípravě ovesného želé, ale také k fermentaci kyselinou mléčnou, přidáním 2 lžící tohoto koncentrátu místo kefíru do vodné suspenze ovesných vloček).

Skladování ovesného koncentrátu. Ovesný koncentrát shromážděný po filtraci se přenese do skleněných nádob s menším objemem, přikryje víčkem a uloží do chladničky. Nejdelší doba skladování je 21 dní. Podle potřeby se z nádoby na výrobu želé odeberou malé části koncentrátu.

Vaření želé z ovesných vloček. Míchejte několik polévkových lžic ovesného koncentrátu (každý si zvolí podle své chuti: 5 až 10 polévkových lžící) ve dvou sklenicích studené vody, přiveďte k varu na mírném ohni a za intenzivního míchání vařte, pak vařte, dokud nedosáhnete požadované tloušťky (stačí 5 minut). Na konci vaření přidejte sůl, veškerý olej (máslo, slunečnice, oliva, rakytník), ochlaďte až do ohřátí. Jezte k snídani s černým chlebem.

Tajemství zázračného želé má být chápáno každým, kdo si přeje zlepšit nebo zlepšit své zdraví bez porušení zavedeného principu výživy a svých návyků. Je to užitečné jak pro dospělé, tak pro děti. Může být použit k léčbě i prevenci. Mějte však na paměti: abyste dosáhli udržitelného léčebného účinku, musíte pravidelně používat ovesné želé - každý den na snídani. Zkuste se s námi podělit o výsledky svých experimentů.

Fórum o vypadávání vlasů

Různé léčby plešatosti

  • Nezodpovězená témata
  • Aktivní témata
  • Vyhledávání
  • náš tým

Kissel Izotova pro zdraví: léčivý ovesný nápoj

Přidal Jek »12. srpna 2018 06:08

Oves je považován za jednu z nejvíce prospěšných obilovin pro naše tělo. Jeho jedinečné vlastnosti jsou dlouho známé a používají se v oficiální i tradiční medicíně po mnoho staletí. Oblast použití ovsa a různých léčivých přípravků z něj je poměrně široká a výčet nemocí, u nichž je oves záchranným zázračným lékem, může trvat celou stránku. Posuďte sami: ovesné nápoje, odvar, pára, želé atd. Pomáhají posilovat imunitní systém, doplňovat energetický deficit při přepracování a stresu, zabraňují tvorbě trombů, zlepšují metabolické procesy, práci kardiovaskulárního systému, čistí krev od cholesterolu a mají protisklerotický účinek, pomáhají při léčbě téměř všech onemocnění gastrointestinálního traktu. Kromě toho nezapomeňte, že oves, nebo spíše kosmetika z něj vyrobená (masky, peelingy), dokonale čistí pokožku, zlepšuje pleť, stav vlasů.

Samozřejmě to není úplný seznam všech možností ovsa a léčivých přípravků z něj vyrobených. Ale v našem článku budeme hovořit o nejunikátnějším, možná jídle - slavném ovesném želé Dr. Izotova.

Co je Izotovovo želé a jaké je jeho použití

Tento produkt, který je ve všech ohledech užitečný, získal své jméno díky virologovi Vladimírovi Kirilloviči Izotovovi. Byl to právě tento nápoj, který se stal pro Izotova skutečnou spásou po nemoci, z jejíž následků se dlouho nemohl vzpamatovat. Mimochodem, tento produkt je patentován na Západě, kde již byl pokřtěn „ruský balzám“ a „zázračné želé Dr. Izotova“.

Co má na svědomí slavný lékař a jaké jsou jeho zázračné vlastnosti?

Kissel připravený na základě ovsa metodou Izotov je jedinečný terapeutický a zdraví zlepšující produkt v nejširším spektru. Produkt se získává fermentací a obsahuje neuvěřitelné množství látek užitečných a nezbytných pro naše tělo - bakterie mléčného kvašení, vitamíny skupiny B a také vitamíny E, A, PP, škrob, minerální soli, biotin, polynenasycené mastné kyseliny. Pravidelným používáním tohoto zázračného želé můžete nejen účinně očistit tělo od toxinů a toxinů, ale také jej omladit, aktivovat obranné mechanismy a tím zvýšit účinnost a energii. Díky svému měkkému a obalovému účinku je užitečný pro všechny, kteří mají jakékoli poruchy v činnosti gastrointestinálního traktu a kardiovaskulárního systému, diabetiky a osoby trpící aterosklerózou.

Kromě toho Izotovovo ovesné želé nemá sebemenší kontraindikaci, snad, snad s výjimkou individuální intolerance, a je užitečné pro všechny - dospělé i děti.

Vaření želé podle metody Dr. Izotova

Při přípravě tohoto léčivého prostředku není nic složitého, ale stále se musíte vrtat, protože několik dní budete muset pečlivě sledovat jak proces fermentace, tak proces usazování. Proto jsme stanovili nejpodrobnější a podrobný popis přípravy Izotovova želé, abychom se vyhnuli chybám..

Co je tedy potřeba: čistá třílitrová nádoba, ovesné vločky Hercules, oves, kefír (nebo kyselé mléko nebo jogurt), teplá vařená voda.

Fáze jedna: příprava podkladu

1. Naplňte suchou nádobu z jedné třetiny ovesnými vločkami (asi 500 gramů) a předemlejte na mlýnek na kávu (nebo drcený) oves - 10-15 lžíce. l.

2. Nalijte 100 ml fermentovaného mléčného výrobku - kefír nebo kyselé mléko. Pro přípravu želé je nejlepší vzít, Užitečné vlastnosti želé Izotov, samozřejmě, domácí kyselé mléko, které obsahuje mnohem více živých bakterií než kefír zakoupený v obchodě.

3. Nalijte 2 litry teplé převařené nebo vyčištěné vody na celou hmotu. Voda není zcela nalita na vrchol, jinak by se na začátku fermentačního procesu mohlo víko vytrhnout.

4. Celou hmotu dobře promíchejte nekovovou lžičkou (nejlépe dřevěnou), zavřete víko a nádobu vyjměte na místo, kde je kvůli fermentaci teplá a tmavá. Tento proces bude trvat asi 2 dny, ale ne déle. To je však ještě daleko od ovesné kaše Izotova..

Fáze dvě: filtrování

1. Po dvou dnech se směs ve sklenici rozdělí na 2 části: dole zůstanou ovesné vločky a nahoře se hromadí tekutina.

2. Přeceďte celý obsah nádoby (jemným cedníkem) a vypusťte kapalinu do samostatné misky a vločky nechte v cedníku.

3. Vločky důkladně opláchněte převařenou studenou vodou a kapalinu stékající dolů po opláchnutí zachyťte v samostatné misce. Opláchněte, dokud nezačne vytékat čistá voda.

4. Jaký by měl být výsledek: nádobí (nejlépe použijte také čisté suché nádoby) s tekutinou po namáhání a nádobí s tekutinou po opláchnutí. Mimochodem, je nejlepší je označit pro pohodlí. Všechny nádoby pevně uzavřete víčky a nechejte 16-18 hodin usadit.

Mnoho lidí přemýšlí, co dělat se zbytky obilovin. Neměli byste to zahodit, koneckonců je to pro tělo docela užitečný produkt. Mletou půdu lze použít k vaření cereálií nebo ji přidat do pečiva. Dokonale čistí střeva a odstraňuje z ní nahromaděné „odpadky“.

Fáze třetí: filtrování

1. Po stanoveném čase se kapalina v plechovkách opět rozdělí na dvě vrstvy. Opatrně, bez třepání, shromážděte horní část s gumovou trubičkou do jedné misky a koncentrovaný sediment do druhé. Nahoře je takzvaný ovesný kvas a na dně je bílý hustý sediment.

Ovesný kvas lze skladovat v chladničce několik dní a používat jej jako nápoj. Dokonale uhasí žízeň, nasytí tělo vitamíny a živinami. A spodní sediment bude použit přímo pro přípravu Izotovova želé. Uchovávejte jej těsně uzavřený v chladničce, nejdéle však 21 dní. V průměru by výsledný koncentrát měl při každodenním používání vydržet týden..

Fáze přípravy Izotovova želé

Izotovovo ovesné želé: recept a aplikace

Koncentrát v množství 3-4 lžíce. nalijte lžíce čisté filtrované (nebo převařené) vody (200 ml nebo 1 sklenice). Vařte želé za míchání asi 5 minut - tentokrát stačí na to, aby hmota začala hustnout.

Protože připravené jídlo je naprosto bez chuti, můžete do něj přidat med, různé sušené ovoce nebo sůl (nejlépe mořskou), rostlinný olej. Izotovovo ovesné želé je zdravá a vydatná snídaně a vynikající preventivní opatření proti jakékoli nemoci. Chcete-li však dosáhnout požadovaného efektu, musíte jej používat každý den..

Kissel pro hubnutí

Mnoho lidí používá Izotovovo želé pro hubnutí, což mu připisuje vlastnost zbavit se nadváhy. Tento názor však není zcela pravdivý. Ve skutečnosti tento nápoj nemá žádný zázračný účinek na spalování tuků. Ztráty hmotnosti lze dosáhnout normalizací metabolických procesů, zlepšením fungování gastrointestinálního traktu, odstraněním toxinů, toxinů a dalších „odpadků“ z těla. Navíc Izotovovo želé dává dlouhodobý pocit sytosti, takže potřeba nějakého občerstvení zmizí sama od sebe. Pravděpodobně všechny tyto vlastnosti mohou společně poskytnout zeštíhlující účinek..

Za nás dodáváme: aktivní životní styl, sport, revize stravy a zázračný nápoj podle předpisu Dr. Izotova mohou dobře přispět k normalizaci hmotnosti.
Kissel pro pankreatitidu a gastritidu

Kissel Izotova s ​​pankreatitidou, gastritidou s vysokou kyselostí, pomáhá, pokud se těchto nemocí nezbavíte navždy, pak je alespoň přeneste do stavu dlouhodobé remise.

U výše uvedených onemocnění se doporučuje použít želé připravené podle následujícího schématu.

Filtr s nízkou kyselostí (tzv. Kvas) vařte na mírném ohni. Poté zřeďte studenou převařenou vodou pár lžící. lžíce koncentrátu a nalijte do vroucí vody. Míchejte dřevěnou lžící a přiveďte k varu. Nápoj je připraven.

Chcete-li ochutnat, můžete do něj přidat rostlinný olej - olivový olej, rakytník nebo jakýkoli jiný (na 250 ml želé 1 lžíci oleje), med nebo sůl, cukr. Je ale lepší úplně odmítnout poslední dva produkty..

Doporučuje se pít želé teplé ráno. Po použití želé nejezte alespoň 3 hodiny.

Přidal Jek »12. srpna 2018 06:09

59 komentářů k článku.


Olga / 3. října 2013, 14:55 Napsat recenzi
Musíme to uvést do provozu, zkusit to. Oves je užitečný v jakékoli verzi, ale tady je celá záhada... Doporučuji vám koupit si jogurtovač a fermentovat se a kefír a jogurt a zakysanou smetanu. Suché bakterie se prodávají. A na výrobu tohoto želé použijte domácí kefír. Domácí mléčné výrobky se liší od produktů zakoupených v obchodech, jako je nebe a země. Děkuji za článek.

Láska / 29. března 2018, 14:36 ​​Napsat recenzi
Dívky, funguje toto želé pro onkologii? dík

Maria / 5. října 2013, 5:24 hod. Napsat recenzi
Díky za informativní článek.!

Tatyana / 5. prosince 2013, 20:04 Napsat recenzi
Díky za recept!
Ale řekněte mi, kolik ovsa musíte vzít, recept není specifikován?

yasina / 6. prosince 2013, 13:40 Napsat recenzi
Tatyana, v části „Vaření želé“ v první fázi jsou proporce zapsány. Je nutné naplnit nádobu ovesnými vločkami 1/3.

Dolly / 26. května 2016, 19:52 Napište recenzi
vynikající laâ; ch ​​& # 8230nIu € ™ m nikdy spousta prostřednictvím internetového návštěvníka dokončit pravdivé však vaše jednotlivé speciální stránky velmi úžasné, dovolená úplně největší! Pokrytí obvykle obvykle neodkládejte - objevte něčí stránky ještě další v jakékoli míře další...

Anonymous / 11. března 2014, 13:18 Napsat recenzi
Je tam napsáno 500 gramů, asi... Beru balíček Hercules...

Prudence / 26. května 2016, 19:29 Napsat recenzi
Retraité de la fonction publique, je suis parti à la retraite s 80% de mon salaire de base, c'est vrai. MAIS, mon dernier salaire à © tait constituà © de 50% základní odměny a 50% základní montaze RESULTAT ma retraite repré sente 45% de mon dernier sa & Ilrei # 8230; al ne faut pas croire que nous sommes mieux lotis que les autres, sachant que les primes sont là pour kompenzátor une différence de salaire avec les cadres du privà © qui ne se retrouve pas forcément à la retraite...

Celina / 19. srpna 2016, 23:19 Napsat recenzi
Eve, A HCON vitában szemÃly szerint azt az egy fÅ's kisebbsà © get kà © peztem, amely azt állÃtotta, hogy a HVGs cikkÃrónak igaza van, csak Ãppen a cikk Egyà ©... :-) bkà ut ugyanarról beÃzà © ls¼nk.à ‰n à © ppen a CON-on döbbentem rá, hogy gettóról pofázunk, de ezerrel húzzuk magunkra a gettÃkkut, háthalaki aki ny akkor ki kell là © pnünk rajta. Ez egyptik aszem alapvetÅ 'là © lektani beidegzÅ'dà © s a hosszú gettólÃtt utÃn. Csak à © ppen az új generációkat nem kellene erre trenÃrozni...

Natalia / 18. prosince 2013, 13:29 Napsat recenzi
Ale říká se tam - naplňte 1/3 ovesnými vločkami a ovesem

Natalia / 20. ledna 2014, 13:06 Napsat recenzi
znamená ve stejném poměru

Indie / 26. května 2016, 20:42 Napsat recenzi
Konečně nějaká raoalita v naší malé debatě.

Valentina / 23. září 2014, 16:20 Napsat recenzi
Děkuji za připomenutí, mám tento recept! Skutečnost, že LÉČENÍ je pochopitelné, ale proč IZOTOVA? Každé velké půjčky to moje babička připravovala podle receptu její babičky atd. A pan Izotov pospíchal a patentoval si to pod svým vlastním jménem). Ale díky za sdílení zdarma. Dobrou chuť a zdraví koní, všichni!

SVETLANA / 20. listopadu 2014, 10:19 Napsat recenzi
Dobrý den všem! Dnes je první den, když jsem začal pít želé, ukázalo se, že to není špatné. Proces vaření byl zpočátku trapný se svými problémy, ale ve skutečnosti to nebylo nic komplikovaného. Ale když jsem to vzal před týdnem, hádal jsem, že vařím jen želé z ovesných vloček. Vločky jsem rozemlel na mouku a dokonce i toto želé hodně pomohlo... po 3 hodinách tíha zmizela, i když bolest přetrvávala, ale bylo to mnohem snazší. Hladový týden na tomto želé... Teď jsem to fermentoval podle receptu! Myslím, že to pomůže, protože ten obyčejný pomohl. Všechno zdraví.

Olga / 5. prosince 2014, 11:22 hod. Napsat recenzi
Používám želé na snídani každý den po dobu jednoho měsíce. Přidávám k tomu sladký džem: mám gastritidu s vysokou kyselostí a žlučník s inflexí. Zatím jsem nepozoroval žádný magický efekt. Doufám, že dojde k nějakým vylepšením. Je nepravděpodobné, že trvalé nemoci lze rychle vyléčit pouze pomocí želé. Jinak by farmaceutický průmysl nebyl potřebný. Zdraví pro všechny!

Anonym / 8. ledna 2015, 11:29 Napsat recenzi
Olenko, máš chuť na sladké! Zkuste želé bez přísad. Představte si, že se jedná o lék. A myslím, že za 10 dní to oceníte. A po dalších 10 dnech proveďte ultrazvukové vyšetření a porovnejte s předchozím výsledkem. A sweet je velkým přítelem gastritidy: čím sladší, tím rozsáhlejší je gastritida.

Irina / 12. prosince 2014, 2:45 hod. Napsat recenzi
Měl jsem vysoké hladiny cholesterolu, více než 3krát. Napsal jsem na internet, co dělat s vysokým cholesterolem - počítač mi poskytl informace o želé doktorky Izotov. Začal jsem to vařit tak, jak bylo napsáno. Piju ráno na lačný žaludek. Po 2 týdnech jsem daroval krev k analýze a byl jsem příjemně překvapen, že cholesterol je normální. Bylo - 9,5 a nyní 4., 5. O dva týdny později, jak se to stalo, mě poslali darovat krev k analýze a výsledkem byl 3,3 cholesterolu. A gastritida netrápí pálení žáhy. Díky moc internetu, Izotove, želé...

Dmitry / 28. prosince 2014, 16:38 Napsat recenzi
Řekněte mi, co dělat s vodou, kterou jsem umyl základnu pro želé? Dokážete z toho vyrobit želé? A při jaké teplotě bránit nápoj?

yasina / 29. prosince 2014, 9:53 Zanechte recenzi
Dmitry, voda z máchání je stále nalita po dobu asi 20 hodin (viz bod 3 druhého stupně přípravy želé). Poté se horní a spodní vrstva kapaliny „oddělí“. Kissel se vaří ze spodní vrstvy.
Musíte trvat na nejteplejším místě (ale toto místo nemusíte zvlášť „vytvářet“).

Svetlana / 10. ledna 2015, 10:08 Napsat recenzi
Můj manžel a já pijeme toto želé už šest měsíců. Existují vylepšení! Nápor energie. Hemoroidy jsou pryč. Manžel se stal trvalou stolicí. Cholesterol je normalizován. Když byla provedena plazmaforéza, doktor byl velmi překvapen a řekl, že s naší nemocí byly testy podobné dětským. Začala připravovat želé zejména pro svého manžela, aby užíval léky (hormony a kalymin). Toto je naše pravidelná snídaně. A můj manžel pije více léků. Krevní tlak se ještě nevrátil k normálu, ale opravdu doufáme.

Valentina / 27. ledna 2015, 15:49 Napsat recenzi
Kolik ovesu musíte vzít a jakou gumovou hadičku sbírat horní vrstvu obsahu?

yasina / 28. ledna 2015, 12:11 Napsat recenzi
Oves potřebuje 10-15 lžící (mletý!).
Pokud není gumová hadička (hadice), můžete k „pumpování“ obsahu použít injekční stříkačku bez jehly.

Tatyana / 26. února 2015, 3:04 Napsat recenzi
Piju kvas, někdy vařím želé déle než 2 roky. Vynikající zdraví!

olga / 30. května 2015, 7:56 Zanechte recenzi
Dva roky jím k snídani želé. Analýzy jsou vynikající! Je mi 55 let. Celou tu dobu nebyla zima - tělo zesílilo.

Mila / 30. června 2015, 9:17 hod. Napsat recenzi
Dostal někdo z tohoto koktejlu psoriázu nebo jiná kožní onemocnění?

Mira / 26. května 2016, 21:07 Napsat recenzi
Fiallny! To je přesně to, co jsem hledal.

Lena / 14. listopadu 2015, 8:08 Napsat recenzi
Je možné použít právě zředěný škrob?

yasina / 17. února 2016, 12:02 Napsat recenzi
Leno, k čemu to používáš? Brambor? Řeknu toto: je to možné, ALE to není nutné!

Cassie / 26. května 2016, 21:08 Napsat recenzi
Váš příběh byl opravdu inmerfativo, díky!

Nadežda / 17. listopadu 2015, 9:18 hod. Napsat recenzi
2 měsíce piju želé. Syndrom chronické únavy pominul, hladina cholesterolu se vrátila k normálu. Překvapivě se cukr blíží ideálu - bylo to 11, nyní 7,4. Nepiju prášky na snížení cukru a nepiju želé s medem. Energii není kam dát! Začala chodit a sportovat jako v mládí. Je mi 53 let.

Hvězda / 26. května 2016, 20:17 Napsat recenzi
Spadl z postele a cítil se dole. To můj den zesílilo!

Valentina / 8. února 2016, 8:25 Zanechte recenzi
Nevyhazujeme vše, co zbylo po filtraci, ale umístěte to do kontejneru. Při vaření přidejte do želé lžíci „odpadu“ - čisté vlákniny, které jsou pro tělo nezbytné. Želé zředím přesně vodou, která se po filtraci usadila. Pankreatitida již neobtěžuje po dobu 5 let. Vyrábíme a jíme s celou rodinou, ale nevaříme z vloček, ale z celých mletých zrn (ale ne do stavu mouky!).

Irina / 22. března 2016, 17:47 Napsat recenzi
Použijte hadici z Esmarchova hrnečku.

Zoya Nikitina / 24. března 2016, 22:08 Napište recenzi
Recept mi ​​není jasný. Druhá fáze, věta 4 - říká, že se ukázaly dvě plechovky (tj. Dvě misky). Dále ve třetí etapě položka 1 „Po stanovené době kapalina v BANKĚ“. Proč v bance, a ne v bankách, když máme dva kontejnery? Opět mluvíte o jedné bance. Kde zmizelo druhé jídlo??

yasina / 28. března 2016, 10:22 Napsat recenzi
Nerozuměl jsem otázce. Nechápu, kde je ve druhé fázi napsáno „může“.... Tam mluvíme o dvou plavidlech... Možná nechápu, o čem mluvíte...

Tamara / 11. prosince 2016, 8:14 Napsat recenzi
Zadejte do vyhledávače „Izotovovo ovesné želé.“ K dispozici je video, všechny otázky zmizí. Chtěl jsem dát ochranu odkazu (.

nik / 3. dubna 2016, 18:14 Napsat recenzi
Naklíčím oves, rozdrtím je na mlýnku na maso, dále...

Anonym / 25. dubna 2016, 19:02 Zanechte recenzi
a když se podruhé brání 16-18 hodin, potřebujete také teplé tmavé místo?

Bunny / 26. května 2016, 20:41 Napsat recenzi
A myslel jsem si, že jsem ten rozumný. Díky, že jsi mě nastavil na noc.

Anonymous / 28. dubna 2016, 20:12 Napsat recenzi
Mám stejnou otázku. Obhájte podruhé (16-18 hodin), také na teplém a tmavém místě?

Anna / 27. května 2016, 19:01 Napsat recenzi
Má někdo nějaký nápad, jak vypočítat obsah kalorií v této želé?
Dostal jsem 450 gramů koncentrátu z 500 gramů vloček, viděl jsem informace od 35 do 60 kcal. na 100 gramů želé (jak tomu rozumím, hotové, ne koncentrované)
Pokud vám někdo může říct, jak správně vypočítat obsah kalorií v tomto užitečném produktu, budu velmi vděčný)

Diana / 30. května 2016, 17:25 Napsat recenzi
Poprvé jsem zkusil udělat želé. Nejsem si jistý, co se ukázalo správně. Za prvé, koncentrovaný sediment není tak hustý, ale jako tekutá zakysaná smetana. Za druhé, recept říká, že hotové želé je zcela bez chuti, ale moje se ukázala být kyselá. Vařila jsem to na takzvaném kvasu (filtrátu). Teď se bojím pít, abych to nezhoršil. Kdo pozná, zda by se želé mělo ukázat jako bez chuti? Díky předem.

Anna / 4. června 2016, 12:10 Napsat recenzi
Poprvé jsem to také vařil na kvasu - to se ukázalo kyselé. Nyní to vařím ve vodě, to se ukáže s mírnou kyselostí.

Šlapací kůň / 21. srpna 2016, 15:36 Napsat recenzi
Pokud publikujete, proč sakra chráníte kopírování? Ano, mnoho z vaší ochrany na hyuyuy kozách!

ппрп / 15 září 2016, 12:18 Napsat recenzi
chmaavy

Valentina / 26. září 2016, 9:21 Zanechte recenzi
jak Izotovovo želé funguje na cholelitiázu, podělte se o svůj názor díky

Anastasia 26. října 2016 / 26. října 2016, 9:26 Napsat recenzi
pro želé, díky mně 70 problémům dost želé, které používám 10 let na jakékoli zažívací poruchy, zejména na zotavení po prázdninách, modernizováno přidávám do kapaliny až 50% syrovátky, usazenou hmotu různé hustoty a barvy, vše promíchám a nepochybně pomáhám pankreatickým játrům a po šesti měsících jsem si všiml, že to přestalo křupat Klouby používám přerušovaně, ale má to pozitivní účinek a také to opravdu není bez chuti, kyselost, jiné, také kvasí, miluji to se studeným krémem nebo studeným pečeným mlékem, želé je horké, dokonce lahodné

Antonina / 16. ledna 2017, 2:26 hod. Napsat recenzi
Před mnoha lety jsem vařil toto želé. Moje stará matka a já jsme to ráno jedli s potěšením. Nepamatuji si, jestli tam byl jasný účinek. V té době mě trápila žlučová dyskineze a moje matka trpěla hypertenzí. Po cévní mozkové příhodě se moje matka dožila 81 let, a nebýt komplikací po chřipce (zápal plic), žila by více. Opět jsem si vzpomněl na zázrak želé. Začal jsem používat. Počkám si na výsledek!

pavel / 17. ledna 2017, 16:16 Napsat recenzi
Je kvalita vloček důležitá? Mohu použít vážený?

Olechka / 1. března 2017, 19:21 Napsat recenzi
Pavle, můžeš použít jakékoli, jen ne okamžité vaření.

anya / 1. února 2017, 17:08 Napsat recenzi
Je možné vypít želé z ovesných vloček ne brzy ráno, ale nalačno a jít spát? Někdo to ví?

olechka / 1. března 2017, 19:17 Napsat recenzi
Anya, zve veselost. Před spaním se nedoporučuje.

Irina / 5. března 2017, 6:38 Zanechte recenzi
Nechápali jste, co pít - kvas nebo želé? Řekni mi prosím.

Clementine / 29. května 2017, 19:02 Napište recenzi
Proč takové potíže při vaření? Kefír, voda... smrdí celý byt. Je nutné nalít vločky převařenou vodou a trvat na teplém místě, dokud nekysne, poté napnout, otřít, vařit na mírném ohni. Ochlaďte to a snězte. Tak to udělala moje babička.

Tatyana / 13. srpna 2017, 8:25 hod. Zanechte recenzi
Tyto potíže mě také ohromují. Usnul jsem ve sklenici válcovaného ovsa, nalil jsem teplou převařenou vodu. Zítra je všechno kyselé. Míchám, filtruji. Výsledné ovesné mléko dlouho nebráním (i když ho opravdu chci tak vypít, ale obávám se). Odčerpám horní polovinu tekutiny (používám ji na nové kynuté těsto) a spodní část se silným sedimentem do kastrolu a za stálého míchání vařím. Posolím. Ukázalo se, že kyselé-slané želé.

Anonym / 10 března 2018, 20:36 Napsat recenzi
Jak vše za den vykysne, dokonce i bez kefíru? Udělal jsem to několikrát - ona nechce bloudit, a to je vše...

Anonym / 19. února 2018, 10:18 Napsat recenzi
A je!

Zoya / 18. února 2018, 21:08 Napsat recenzi
A kdo řekne stejně - PIJTE nebo NEPIJTE? To je otázka.

Svetlana / 18. března 2018, 6:30 Napsat recenzi
Rozhodně zkuste! Po exacerbaci žaludečních vředů (krvácení) byla léčena léky. A poté, co jsem začal dělat toto želé. Protože nemám rád sladké, přidal jsem petržel nebo kopr plus rostlinný olej. Zotavil jsem se úplně, střeva byla očištěna, obecný stav je super, veselost, lehkost. A to bylo před 15 lety. Zapomněl jsem na vřed. Pijte želé po dobu 3 měsíců. Doporučuji! Není to těžké udělat, hlavní je pochopit jak)

Správná (zdravá) výživa (PP) - recenze

Výživa jako lék. Ovesné želé jako domácí „superpotravina“

Je to děsivé přemýšlet, a ne to, co se má skládat z toho, co jím - to všechno shnyag v barevných obalech s nečitelným složením, maso, z něhož byla vymyta tlumená bělidla, ořechy, jejichž vytrvalost byla pečlivě solená, zelenina a ovoce pěstované neznámou chemií, který není v žádné nomenklatuře. A buňky se denně aktualizují. A naše tělo je obnoveno téměř úplně zdánlivě po dobu 7 let.

Při hledání svého stravovacího systému zlepšujícího zdraví jsem zkusil půst, vegetariánství a samostatnou výživu, vzal jsem si klystýr, očistil se, vypil hodně vody a snědl pastviny, a v důsledku toho jsem přišel k banálu: je tu všechno, ale s mírou se pravidelně čistím poštou nebo vykládáním dnů. Ano, ano, v síti existuje obrovské množství recenzí, že systém nejprve pracoval s třeskem, a pak tělo začalo postrádat určité mikroelementy a zejména došlo k nevratným selháním (o stravě v surovém stavu). Nechci generalizovat! A pro mě se „ochranný“ systém ukázal být vynikajícím východiskem, které vyvažuje výhody a poškození produktů různých akcí..

Existují však produkty, které tělu přinášejí výjimečné výhody, odstraňují toxiny, regulují trávení, nasycují vitamíny a aminokyselinami. Ovesné želé (věřit a doufat) odkazuje právě na takové. Informace o něm ke mně často narazily v různých zdrojích jako na léčivou výživu, která pomáhá lidem zbavit se různých nemocí. Ale pouze zkušenost mě vedla k potřebě brát to neustále. Všimněte si, na rozdíl od jakýchkoli goji bobulí a chia semen, ovesné vločky jsou mnohem dostupnější a levnější, rodina s jakýmkoli příjmem a v jakémkoli množství - zdravé množství, může si to dovolit, a ne 5 bobulí denně.

A bylo to v důsledku mé vášně pro domácí arašídové máslo. Pokud mě něco znepokojuje, pak - jako ten blázen - si zlomím čelo. Pokusy s přípravou těstovin převzaly hlavu, ale každá zkouška skončila tabletou pankreatinu. Nevím, co přesně je v žaludku (vyšetření gastroenterologem ukázalo, že existuje povrchová gastritida, ale systém jako celek „tráví jako traktor“ - slova lékaře). Ale závažnost arašídů pro zažívací trakt se mi potvrdila. A jakmile jsem si uvědomil, že buď uzavírám téma těstovinami, nebo. Nebo. A pak se mi v hlavě začal točit obraz ovesné kaše, který jsem kdysi dávno vytvořil a nedávno jsem to zkusil znovu s kamarádem. Ne moc chutné, ale atraktivní právě vnitřními pocity.

Z nějakého důvodu je jeho „vynález“ přidělen lékaři Izotovovi V.K., který s jeho pomocí zdánlivě vyléčil následky těžké encefalitidy. Protože toto želé:

  • čistí tělo;
  • zmírňuje zácpu;
  • snižuje hladinu cholesterolu;
  • zlepšuje metabolismus;
  • posiluje imunitní systém;
  • poskytuje příliv energie a síly;
  • zvyšuje průměrnou délku života;
  • má protizánětlivé a choleretické vlastnosti;
  • obsahuje vitamíny, minerály a esenciální aminokyseliny.

Želé Miracle Izotov se dokonale a za extrémně krátkou dobu vyrovná s úkolem očistit naše tělo od toxinů a škodlivých látek. Díky svým vlastnostem dokonale léčí nemoci trávicího traktu, nervového systému, pomáhá zrychlovat metabolismus a slouží jako vynikající nástroj pro prevenci srdečních onemocnění.
Vzhledem k přítomnosti velkého množství vitamínů, minerálů a aminokyselin je účinným nástrojem pro úspěšný boj s mnoha chronickými nemocemi..
Složení ovesných vloček:
minerály: fluor, železo, vápník, hořčík, draslík;
vitamíny: skupiny A, B (B6, B3, B1), PP, E;
aminokyseliny: tryptofan, lysin, methionin, cholin, lecitin;
bílkoviny, škrob.

Při pohledu do budoucna: pokud žaludek není dobrý, těžký, kyselý a zakalený, rychle vařím želé, jím ho a kňučení přestane. Nevím, kvůli čemu, nebo přítomnosti enzymů ve složení, nebo obklopujících vlastnostech želé. Je to skvělá rychlá snídaně a dokonce i oběd a večeře. Abyste se nemuseli obtěžovat s vařením, udržujte startovací kulturu pro toto želé v chladničce. Jak to tedy připravím? Zkopíruji text z vlastního komentáře k tomuto webu:

  • Mletím levné (můžete sypké) cereálie a ovesné vločky na mlýně na kávu (to je volitelné, ale lepší. Mlí se okamžitě). Balení vloček (400 gramů) a 5-7 lžící umytého ovsa.
  • Usínám ve třílitrové nádobě, je tam půl sklenice jogurtu nebo kefíru (100 ml) a vařená voda. Voda - ne nahoru (musí zůstat vzduch).
  • Navrch jsem si nasadil gumovou rukavici (stačí použít volné víčko).
  • A na teplém místě (na baterii na ručníku složeném několikrát, takže nádoba je mírně zahřátá). V létě není potřeba baterie. Nádoba musí být uzavřena černým vakem nebo uložena na tmavém místě.
  • Rukavice se zvedne (volitelně), spadne, kapalina bude bublat, může se dokonce delaminovat. Je žádoucí, NE VÍCE NEŽ 2–3 DNY, jinak se chuť zhorší. Rukavici lze sundat - kyselá vůně naznačuje, že proces fermentace prošel, a ze škrobu se stal nejen škrob, ale rozštěpený (bakterie mléčného kvašení) škrob, to znamená, že změnil své fyzikální vlastnosti a stal se mnohem užitečnějším! Kromě toho ti, kteří se zabývají lepkem (značka - celiakie), píší, že želé z ovesných vloček jim na rozdíl od jiných zdrojů lepku nedává potíže..
  • Někdy se na povrchu kapaliny může objevit Plíseň. To znamená, že se ukázalo, že kyselé mléko není čerstvé a / nebo byl kvas ponechán teplý, zkuste snížit teplotu. Alternativně může být oves ve slupce infikován plísní..
  • Do této doby by měl být připraven kastrol s převařenou vodou a několik plechovek. Nalijte hmotu přes velké síto do jiné nádoby (pro začátek - do hrnce, je to pohodlnější). Pomáháme hmotě protlačit se přes síto,
  • Vymačkaný roztok na stranu a koláč se přenese do prázdné nádoby, opět naplněné vodou. Postavte se - vypusťte a stlačte. Proces můžete opakovat, ale ne více než dva.

Jak vařit Izotovovo ovesné želé. Recept

Existuje mnoho užitečných technik a produktů pro zdraví a prevenci různých druhů nemocí..

Izotovovo ovesné želé je jasným představitelem těchto produktů. Tento elixír zdraví má užitečné vlastnosti, svou jedinečnost v preventivních a léčivých vlastnostech.

Slavný virolog Izotov vzal jako základ svého kouzelného nápoje recept na želé vyrobené ze zelí, které k nám přišlo od nepaměti, přidal přísady, které zlepšují a zvyšují jeho léčivé vlastnosti.

Proč je Izotovovo želé užitečné? Jaké jsou kontraindikace

Výhody a škody (nebo spíše jeho nepřítomnost) z ovesné kaše Izotov jsou způsobeny jejím složením. Kombinace vlastností jeho složek poskytuje tento jedinečný léčivý účinek.

Kyselé ovesné želé, které je součástí zdravé výživy, poskytuje dlouhověkost a vynikající pohodu.

  • čistí tělo;
  • zmírňuje zácpu;
  • snižuje hladinu cholesterolu;
  • zlepšuje metabolismus;
  • posiluje imunitní systém;
  • poskytuje příliv energie a síly;
  • zvyšuje průměrnou délku života;
  • má protizánětlivé a choleretické vlastnosti;
  • obsahuje vitamíny, minerály a esenciální aminokyseliny.

Želé Miracle Izotov se dokonale a za extrémně krátkou dobu vyrovná s úkolem očistit naše tělo od toxinů a škodlivých látek. Díky svým vlastnostem dokonale léčí nemoci trávicího traktu, nervového systému, pomáhá zrychlovat metabolismus a slouží jako vynikající nástroj pro prevenci srdečních onemocnění.

Vzhledem k přítomnosti velkého množství vitamínů, minerálů a aminokyselin je účinným nástrojem pro úspěšný boj s mnoha chronickými nemocemi..

Složení ovesných vloček:

  • minerály: fluor, železo, vápník, hořčík, draslík;
  • vitamíny: skupiny A, B (B6, B3, B1), PP, E;
  • aminokyseliny: tryptofan, lysin, methionin, cholin, lecitin;
  • bílkoviny, škrob.

Škody z ovesných vloček

Použitím tohoto kouzelného želé pro tělo není absolutně žádná škoda. Poskytuje pouze zdraví a dlouhověkost. Při jeho používání nejsou žádné vedlejší účinky. Lékaři říkají: Izotovovo ovesné želé nemá žádné kontraindikace.

Izotovův želé recept. Fáze vaření

Izotovův krok za krokem recept na želé z ovesných vloček umožňuje připravit vysoce kvalitní léčivý produkt. Je založen na koncentrátu ovesných vloček s přídavkem kefíru a hrubého ovsa. Existuje několik fází přípravy kvasu:

  1. Příprava pokrmů.
  2. Příprava koncentrátu.
  3. Filtrace.
  4. Práce s filtrátem.
  5. Separace filtračních produktů.

Příprava koncentrátu

Na dva litry vody musíte dát 10 lžící hrubého ovsa, 8 lžící. kefír nebo jiný fermentovaný mléčný výrobek - potřebujete asi 100 ga 300 g ovesného vločky (ovesné vločky).

Voda by měla být teplá, ale ne vroucí. Mlýnek je skvělý pro drcení ovsa.

Důležitým bodem při přípravě koncentrátu je, že je nutné ponechat dostatek volného prostoru nahoře, protože oxid uhličitý se bude během fermentace uvolňovat docela aktivně..

Pokud je látka po okraj, víko se během fermentace odtrhne. Poté, co jsou všechny ingredience vloženy do nádoby, jsou důkladně promíchány dřevěnou nebo plastovou lžící..

Poté musí být směs umístěna co nejvíce na teplé místo chráněné před slunečním zářením. Fermentační období startovací kultury není delší než 3 dny. Optimální doba je od 30 do 36 hodin při maximální teplotě až 33 stupňů.

Filtrace

Po období fermentace se směsí kefíru, drceného ovsa a ovesných vloček je nutné vločky filtrovat a oddělit od filtrátu. To se provádí pomocí cedníku nebo síta. Uniklá kapalina - vysoce kyselý filtrát.

Dále se vločky promyjí studenou vodou přes jinou misku a musí být dobře promíchány. Výslednou kapalinou je filtrát s nízkou kyselostí.

Nádoby se získanými filtráty se udržují po dobu asi 18 hodin na tmavém místě. Zbývající oves se používá k výrobě obilovin nebo ke krmení domácích zvířat.

Práce s filtrátem

Po určité době se filtrát rozdělí na dvě látky. Ve spodní části zůstane ovesný koncentrát ve formě sedimentu a nahoře bude kapalina - ovesný kvas.

Koncentrát je základem pro výrobu úžasného léčivého želé Izotov a kvas může být také přidán do želé během vaření.

Kvas můžete skladovat po dobu jednoho týdne. Během této doby jsou zachovány všechny jeho užitečné vlastnosti. Koncentrát bílého ovsa nelze skladovat déle než deset dní, protože houby kefíru žijí přibližně tentokrát, pak potřebují novou porci vrchního obvazu.

Jak vařit Izotovovo želé

S hotovým ovesným koncentrátem izotovského želé nebude těžké jej připravit. Vezměte 3 až 5 lžící koncentrátu a přidejte do malé pánve s jednou až dvěma sklenicemi vody.

Poté důkladně promíchejte a přiveďte k varu při ne příliš vysoké teplotě. Během vaření (5-7 minut) musíte želé neustále míchat. Je lepší míchat lžící ze dřeva nebo speciálního plastu, kov nelze použít.

V závislosti na onemocnění se připravuje koncentrát s vysokou nebo nízkou kyselostí.

Koncentrát s vysokou kyselostí se používá k léčbě:

  • pankreatitida;
  • gastritida s kyselostí nad normální hodnotu.

Koncentrát s nízkou kyselostí se používá k léčbě:

  • hypertenze;
  • gastritida s kyselostí pod normální hodnotou;
  • dysbióza.

Video: jak vařit Izotovovo ovesné želé.

Jak zacházet s Izotovovým želé

Léčebný režim s Izotovovým želé je jednoduchý a přístupný všem. Je lepší ji pravidelně konzumovat ráno na snídani. Kisel Izotova je nejlepší zdravotní snídaně pro každý den. Právě pravidelnost jeho užívání pomáhá vyrovnat se s nemocemi, špatnou náladou a dokonce s nadváhou..

O tom, jak správně užívat Izotovovo želé, můžeme říci následující: můžete ho jíst s máslem, medem, džemem, kousky ovoce. Je povoleno přidávat cokoli.

Co říkají ti, kdo používali Izotovovo želé

Recenze o Izotovově želé jsou zcela pozitivní. Každý, kdo se s ním někdy pokusil zacházet, mluví jedním hlasem o jeho úžasných blahodárných vlastnostech a blahodárných účincích na tělo..

Léčivá síla a úplná absence kontraindikací umožňují dětem i dospělým používat zázračný balzám..

Moje matka je již v poměrně vysokém věku, má nekonečné množství chronických onemocnění, která jí brání v plnohodnotném životě. Na radu starých přátel začala snídat s ovesnou kaší podle receptu Dr. Izotova.

Po chvíli se začaly objevovat první známky zlepšení jejího stavu. Zlepšil se její sluch a paměť, její krevní tlak začal stoupat méně často a dokonce vypadala mladší. Díky doktorovi za kouzlo.

Začal jsem používat Izotovovo želé na přísné naléhání mé ženy. Nedávno jsem se extrémně rychle unavil, pořád jsem měl špatnou náladu, měl jsem zácpu a moje játra hrála žerty. Sama mi to uvařila a donutila mě to použít.

Výsledkem bylo, že se pracovní kapacita pomstou vrátila, neurózy zmizely a já v noci dobře spím. Želé funguje bezchybně, teď s ním budu neustále snídat. Teď mě nemusíš nutit, ptám se sám sebe ráno.

Recenze lékařů o Izotovově želé jsou nejpozitivnější.

Já sám jsem lékař, když jsem podrobně studoval složení želé doktora virologa Izotova, mohu vyjádřit kompetentní názor na tento produkt. Obsahuje celý komplex vitamínů, minerálů a hlavně řadu aminokyselin, které jsou pro tělo životně důležité pro jeho správné fungování. Při pravidelném používání můžete s jistotou zaručit, že se zbavíte mnoha nemocí..

Autor: admin

Zobrazit všechny položky podle uživatele: admin

Podobné příspěvky

  • Jak užívat ricinový olej při zácpě
  • Nápoje a potraviny s močopudným účinkem
  • Výhody a poškození mandarinky pro lidské tělo
  • Výhody kešu pro ženy a muže

66 odpovědí

Namočím ovesný oves bez kefíru, je na stole dva dny. Potom vypustím čistou vodu a vložím ji do chladničky. Vařím kaši na 1 sklenici vody 2 lžíce fermentovaného ovesného vločky, ¼ jablko, 3 kusy sušených meruněk a sušené švestky. Velmi chutné, zlepšení pohody a to je nejdůležitější věc.

Bez kefíru je to úplně jiné. Celý bod fermentace ovesných vloček. Pouze enzymatický produkt má takové léčivé a jedinečné vlastnosti. A váš recept je jako jíst jen ovesné vločky.

Kisel Izotova je opravdu zázračný lék, o tom byla přesvědčena celá moje rodina!

V lednu 2017 se mi zapálil pankreas. Život se zastavil. Začal jsem hledat na internetu, jak si pomoct. Našli Izotovův popis želé a video, jak připravit kynuté těsto.

Bez váhání jsem koupil ovesné vločky, připravil jsem kvásek. Po třech dnech jsem si toto želé poprvé uvařil pro sebe, když se trochu ochladilo, vtřel jsem do něj polovinu banánu. Jedl jsem s potěšením. Nyní místo banánu přidám do želé lžíci medu, poté co trochu vychladne.

Užívám toto želé téměř 4 měsíce, pravidelně. Vřed a slinivka už nenarušují, střeva pracují. Nálada je skvělá, ale co ještě potřebujete? Nebuďte líní, zkuste si pomoci, užívejte to pravidelně a změny vás nenechají čekat.

I já už dlouho snídám s želé a mohu s jistotou říci, že toto je Elixír mládí!

Je to poprvé, co to vařím, ale stojí to za den na teplém místě, ale jak jsem četl, ještě nejsou žádné bubliny a kdy by se měly objevit

Bubliny se objeví druhý den. Obecně rychlost okyselení závisí na teplotě domu. Obvykle mám -19-20 stupňů, večer druhého dne jsou bubliny a vůně je mírně kyselá příjemná.

Dělám vše podle receptu Teplota vody a pokojová teplota jsou správné, ale již třetí den nejsou žádné bubliny Vyhoďte to všechno nebo počkejte?

Pravděpodobně už máte kyselou vůni, vůně by měla být příjemná s kyselostí a ochutnejte ji, měla by být kyselá. Pokud jsou ve vůni a chuti nějaké hnilobné tóny, pak se něco pokazilo. Nikdy jsem to neměl by nefungovalo. Ano, a kefír musí být přirozený (ne dlouhodobé skladování))

Zajímavý recept na uzdravení, někdy ve svém volném čase se pokusím udělat želé.

Už tři roky dostávám pankreatitidu a cítím se skvěle v pankreatu, snažil jsem se nevyužívat trochu odpočinku, cítil jsem se velmi špatně, teď jsem začal znovu

Na wikiperii neexistuje žádný takový kandidát věd Izotov):

Obecně také takový kandidát neexistuje

Není známo, kde takový lékař pracoval, obecně neexistuje biografie. (? Doufám, že fermentace ovsa nevyvolá nepředvídatelné důsledky, protože jsem nenašel recenze skutečných lékařů. - rozvod lidí a proč?

Pro nevěřící, jako jste vy. Nevěřte, že nepijte, bez víry nebudete uzdraveni!

Existují produkty, které fungují, ať už jim věříte nebo ne. A víra s tím nemá nic společného. Tento produkt je látka a má hmotný aspekt, nikoli duchovní. Produkt funguje skvěle. U všech lidí, bez výjimky. A dokonce i skeptici. Snaž se

Není jasné, zda se jedná o rozvod nebo ne. Poprvé, jak jsem pochopil, byl článek publikován v Argumentech i Fakty již v roce 2001. Je docela možné, že vydali recept nějaké Maryy Petrovna z Tobolska, aby vydaly alespoň něco.

Jaký je rozdíl, jehož recept, pokud spolehlivě pomáhá lidem při zotavení? Není vám nabídnuto trvat na tom a vyzkoušet muchomůrky. A ovesné vločky.

Je mi 59 let, moje babička vařila takové želé jako dítě. Výhody jsou obrovské.

Také si pamatuji toto želé z dětství, vařila to moje prababička. Tlusté a kyselé. Trochu soli a zalité voňavým slunečnicovým olejem.

Žába sedící na prameni. Pokud jste toto želé nevyzkoušeli, nemusíte psát o rozvodu lidí. hlavní věc, kterou toto želé nepřinese. A výhoda ano. Každý se sám rozhodne, zda to přijme nebo ne. Beru toto želé dva roky. Je mi 66 let. pankreas mě přestal obtěžovat, tlak pilulek přestal pít, střeva fungují, touha všechno předělat. Cítím se mladší než moji vrstevníci. Také vám doporučuji vyzkoušet to a věřit v jeho léčivé vlastnosti. všechno zdraví.

Naplňte teplou vodou, může být velmi teplá, pak k baterii, můžete ji také zabalit přikrývkou, budou tu bubliny pro všechny, vše závisí na teple.

Co to znamená snídat s želé? Pouze toto želé a to je vše? Nebo můžete jíst a pak pít želé.

Galino, musíš začít den s želé na lačný žaludek a pak asi za hodinu nebo dvě už můžeš snídat.

Lidi, možná nevidíte bubliny tady, známky lehkého kvašení na stěnách výše a to je vše. Ochutnáte, pokud je trochu kyselé. To znamená, že je všechno v pořádku. Někdy to dělám po dni a půl. Obecně se podívejte na video více.

můžete snídat, ale po 15-20 minutách. Nejprve nechte želé obalit žaludek

Může-li to léčit pankreatitidu, lze vyléčit cukrovku? Má někdo takové zkušenosti?

Díky, kdo odpoví!

Můj syn a já jsme vyzkoušeli želé více než třikrát, protože došlo k průjmu. Vyšlo mnoho výkalů, to je dobré, ale žaludek se v té době zkroutil, vyšel pot a dokonce zvracel Možná proto, že sediment nebyl omyt vodou a byl příliš koncentrovaný

Nina. A z čeho jsi vyrobila želé? Opláchněte vločky vodou, ne sedimentem. A sraženina se míchá s vodou.

Máte exacerbaci, což naznačuje, že máte zdravotní problémy! A nebylo třeba přestat, bylo nutné pokračovat, A všechno by se vrátilo do normálu a zotavení přišlo! A zastavili jste proces!

Beru ovesné vločky kissel podle Izotova po dobu 3 dnů. Nejprve jsem si všiml, že dodává lehkost celému tělu, zlepšila se nálada, spánek se prohloubil, chuť k jídlu večer poklesla. Příznivá mikroflóra, která naplňuje tělo, dává mysl do pořádku! Děkuji, že jsem našel tento úžasný recept a začal připravovat zázračný balzám pro stoleté.

Vyvstává otázka: ve všech doporučeních pro přípravu želé se vezmou dvě sklenice vody a musíte si vzít želé 200 g. Ve stejných doporučeních. A je možné vzít želé více než 200 g.

Piju ovesné vločky od 28. ledna, univerzální únava je pryč.

Vezmeme na snídani s manželem, přidáme mraženou zeleninu na dressing, plátky černého chleba potřeného olivovým olejem 1 lžíci, sůl podle chuti, pepř a sezamová semínka 1 lžíce

Doufám, že hyperfunkce štítné žlázy bude také užitečná, jak si myslíte?

Uplynulo 12 hodin, na povrchu se objevilo několik bublin a je to. Obsah nádoby je jasně rozdělen na tři části: na dně jsou vločky a oves, pak tenká vrstva kefíru, zakalený vrchol a ne bílá tekutina s několika bublinami. Dobře, počkáme ještě víc.

I když nejsou žádné bubliny, po dvou dnech je stále kyselá, musíte ji dobře promíchat, pak ji napnout, poté koláč opláchnout dvěma litry převařené vody, poté ho dát do sklenic a maximálně na den, poté vypustit kapalinu atd..

Používám toto želé a opravdu se mi líbí zlepšení se objevilo okamžitě

Jím želé už dva měsíce, vařím ho lahodně a rychle, ještě jsem nezaznamenal žádné zlepšení, ale objevily se problémy s klouby, chci si myslet, že byl zahájen proces čištění, jak si myslíte?

Dobrý den, také chci zkusit želé, teprve teď mám problém, intoleranci mléka. nedostatek enzymů a z této řídké stolice.

Může někdo pít se stejnými problémy? Prosím, napište, děkuji předem!

Pokud se želé valí kolem žaludku, možná je lepší ho vypít v noci? Kdo pil v noci, odpověděl, jaký je výsledek?

Dobré odpoledne! Různé zdroje píší, že při používání želé se zvyšuje aktivita, proto se doporučuje pít ráno, aby se zabránilo nespavosti.

Dobrý večer. Vynikající želé. podle chuti jeden k jednomu jako v sanatoriu v Essentuki. pili jsme to každý den - tam to bylo bez cukru a vždy teplé s přídavkem oleje. Přeji všem pevné zdraví. veselost a dobrá nálada.

Doufám, že si najdete čas a uvaříte Izotovovo ovesné želé pro sebe a své blízké. Je to opravdu užitečné a pokud ukážete svou fantazii, bude to velmi chutné. Můžete jej například zpestřit bobulemi (rakytník, maliny, jahody), ořechy, medem. Toto želé s rakytníkem je velmi chutné.

Kéž Bůh poskytne zdraví osobě, která vynalezla toto zázračné želé. Plně obnovuje vše v těle! A nervový systém a DREAM mi děkují !

Prosím, řekněte mi, kde sehnat hrubý oves?

Celý oves si můžete koupit v mlýnech na obilí, tržištích, závodních drahách nebo v obchodech se zdravou výživou. A pak rozdrťte doma do požadovaného stavu.

Koupil jsem oves z obchodu, který prodává zahradní potřeby, nebo se podívejte do obchodu, který prodává krmivo pro ptáky.

Beru ovesné vločky na pár měsíců. Opravdu doufám, že se zbavím zácpy. To se ale ještě nestalo, ale energie a vitalita se znatelně zvýšily. Doporučuji všem! Ovesná kaše je POTRAVINÁŘSKÁ LÉČBA.

Proč nemůžete použít kovovou lžíci? Jíme těmito lžícemi všechno - zelnou polévku a boršč a kaši, tj. a kyselé a sladké.

dva dny jsem jedl ráno želé, popadl žlučový kámen - vypil jsem dvě noshpy, sedím, asi to s cholelitiázou nezvládnu?

Nemohu to dělat s bublinkami - nedochází k fermentaci. Prosím, řekněte mi, jaký je důvod. Dělám všechno podle receptu.

Všechna fermentovaná jídla jsou pro člověka velmi užitečná, studuji toto téma, protože se zajímám o zdravé jídlo, naučila jsem se péct chléb s kváskem, kvašenou zeleninou, dlouho jsem vyráběla toto želé s kefírem a nyní jsem se rozhodla zkusit připravit fermentované mléčné bakterie také na žitném kvasu, protože!

Představte si moje překvapení, když jsem se ze zvědavosti rozhodl zjistit, jestli to dělá někdo jiný, a narazil jsem na informaci, že přesně takhle dělali naši vzdálení předkové želé. je to vynikající želé, je to kouzelné!

Doporučuji všem! Stejně jako všechny fermentované přípravky je velmi dobře stravitelný, protože mikroorganismy ho již trochu strávily a uvolnily do něj své odpadní produkty, které jsou pro nás velmi užitečné!

Lyudmila, jsi skvělá! Také toto želé vařím s kváskem, ale z mouky 2. třídy. Na 5 litrovou nádobu jsem dal 1 polévkovou lžíci kvásku. Denně kvasí. Vyrábím z ovesných vloček, oves nepřidávám.

Beru Izotovovo želé od dubna 1997. Fermentuji herkules - 500 gv pětilitrové skleněné nádobě. Vařím vodu a poté ji ochladím na teplotu čerstvého mléka. Přidám 5-7 lžící mletých ovesných vloček a přidám 3-4 lžíce koncentrátu z předchozího kvásku. Trvám na tom, 4-5 dní. Méně v létě déle v zimě.

Vypil jsem želé a všechno bylo v pořádku. A teď budu pít a hned budu mít pálení žáhy. Co dělat?..

Nepoužívejte syrovátku při vaření želé, jako ve videu. Zvláště pokud máte vysokou kyselost. Vařte želé ve vodě.

Sérum je „voda“, která se podmíněně usazuje po 16 hodinách.

A pokud je kyselost nízká, pak naopak - vařte želé se syrovátkou.

Zdá se, že se o tom všude píše, když vygooglíte „Izotovovo želé“.

Od roku 2016 jsem mučen slinivkou břišní. Četl jsem o zázraku ovesné kaše podle Izotova. Připraven podle receptu, začal brát ráno. (jen 2 další dny). Podepíšu se s výsledky za měsíc nebo dva. Doufám, že dojde ke zlepšení.

nohy mi v zimě bobtnají, připustil jsem si křečové žíly, ráno piju želé, 200 gramů každý otok spal, moje nohy se staly krásnými, cítím se dobře želé, moje hůlka je zachránce života

Myslím, že to jméno je bastard. Je mi více než 60. Za 30 let vařili ovesné vločky v rodině mé babičky. Podle rodičů dědeček s největší pravděpodobností léčil gastritidu s 0 kyselostí. Pomohlo to. Každý jedl toto jídlo. Také to vařím. Neurobil jsem rezervaci, jíme to. Toto je staré ruské jídlo. Obvykle jedí teplé ráno, ale mohou být také studené. Jíst s rostlinným olejem nebo máslem. Mražený řez jako rosolovité maso, můžete pít mléko. Jíst s chlebem. Pokud se ukáže, že je kyselá, pak je lepší s bílou, a pokud je mírně kyselá, pak to může být s žitem. Nedoporučuji to, pokud je vysoká kyselost, může dojít k pálení žáhy. Jak vařím? Hercules rozdrtím v mlýnku na kávu a naplním teplou vodou. Přibližně 1: 3. Poprvé můžete dát velký kousek žitného chleba na kynuté těsto nebo trochu droždí (zde je nutná zkušenost). Nechejte vše přes noc na teplém místě. Ráno promíchejte, přeceďte přes plátno nebo látku. Tekutinu mírně osolte a za stálého míchání vařte. Vždy míchejte neustále! Vařte 5-10 minut od varu. Kissel by měl zesílit na střední tloušťku. Zkušenosti časem správně spočítají podíly vody a ovesných vloček. Vylisovanou hmotu nevyhazuji, dávám ji do 500 gramů. nádoba je těsná a já ji skladuji v lednici jako kvásek. Místo kvasnic jsem to dal, dopadlo to lépe. Kissel méně pravděpodobně okyselí, dopadne něžně. Jím k snídani s nerafem. máslo a chléb. Vydatný. Ti, kteří jídlo nikdy neochutnali, to okamžitě nevnímají. Existují jemnosti vaření. Při prvním vaření s kvasnicemi, které mohou chutnat jako droždí, je lepší přidat chléb nebo kvásek. Silný nebo rýmový. Také tady, opat. Kissel by neměl být tekutý. Zkuste to několikrát povařit, vyjde to a ochutnáte chuť. Užitečná věc. Dobrou chuť. Rusští rolníci nebyli hloupí..